EL DIRECTOR GENERAL D’ORDENACIÓ DEL TERRITORI TRASPASSA A UNA COMPANYA DE BUFET ELS NEGOCIS D’ASSESSORIA

militant del Bloc des de 1994, i qui havia estat contractat per a defensar qüestions administratives a l’Ajuntment d’Oliva fins el seu nomenament com a director general. Ferrando havia aconseguit altres contractes a altres ajuntaments, entre ells el del seu poble, i també a Benifairó durant l’alcaldia de Jesús Ferrando, de Compromís.

Després d’eixe nomenament, Ferrando és substituït a l’Ajuntament d’Oliva per altra advocada, Nieves Gonzalez, contractada per decret d’alcaldia 2425, però el PSPV descobreix que Ferrando i González comparteixen bufet. Ferrando ha estat també contractat durant anys a l’Ajuntament de Simat per a assesoraments jurídics, on va arribar també de la mà de Compromís, i va sobreviure fins i tot als governs del PP en este municipi de la Valldigna.

om a regidors tenim el dret, l’advocada està contractada amb diners públics, som representants de la ciutadania, i volem conèixer la situació, ja que és el nostre dret i la nostra obligació», afirmen. Segons els representants del PSPV, l’alcade els ha dit que com a molt tindran accés a l’informe que elabore l’advocada. 

Et Pot Interessar