10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

El dimecres es reprendrà la vacunació amb AstraZeneca del personal d’atenció a domicili, serveis socials i sanitat privada

– El responsable del Consell ha participat en una reunió de seguiment del pla de vacunació, al costat de la vicepresidenta Mónica Oltra, la consellera Barceló i el conseller Marzà

– Es reprogramarà la vacunació del personal docent, aprofitant les jornades del dimecres i dijous sant, amb l’objectiu de finalitzar el procés al més prompte possible

– Se sol·licitarà en el Consell Interterritorial la inclusió de la vacuna Sputnik V en la cartera d’immunització de la població

El dimecres es reprendra la vacunacio amb AstraZeneca del personal datencio a domiciliEl president de la Generalitat ha anunciat que el dimecres es reprendrà la vacunació amb AstraZeneca en col·lectius com el servei d’atenció a domicili, el personal de serveis socials municipals i professionals de la sanitat privada.

Així ho ha manifestat després de mantindre una reunió de seguiment del pla de vacunació, en la qual han participat la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra; la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló; i el conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà; al costat d’altres alts càrrecs, que s’han unit per videoconferència.

Respecte a la immunització del personal docent es mantindrà el calendari que hi havia per a la setmana vinent, de manera que es vacunarà el divendres i dissabte pròxims, tant a Alacant i Castelló, com a València. D’aquesta manera, la setmana que ve s’administraran més de 176.000 dosis i en 15 dies més de 350.000.

Així mateix les conselleries de Sanitat i Educació reprogramaran per als pròxims dies la immunització de la resta de docents, amb l’objectiu de finalitzar el procés al més prompte possible, aprofitant les jornades del dimecres i dijous sant (31 de març i 1 d’abril).

La Conselleria d’Educació traslladarà als docents el lloc, data i hora on vacunar-se, tal com estava previst.

A més, ha assenyalat que el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS) abordarà el dilluns si s’incrementa fins als 65 anys l’administració de la vacuna d’AstraZeneca. En funció de la decisió que s’adopte, s’adaptaria el calendari vacunal de la Comunitat Valenciana per a estendre la vacunació a aquest grup d’edat.

Finalment també s’ha traslladat a la consellera de Sanitat que plantege en la reunió del Consell Interterritorial la inclusió de la vacuna Sputnik V en la cartera d’immunització de la població.

Articles relacionats