12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

El derbi comarcal cau a la banda del Club de Voleibol Arenas de Gandia

Tocava jornada de derbi al Grau de Gandia amb la visita dels equips infantils i cadets del CV el Real de Gandia i com és habitual en estos moments les jugadores de Club de Voleibol Arenas de Gandia no van fallar.

A més els amistosos escolars entre els benjamins i alevins del Joan XXIII, Veles e Vents i Escolàpies van donar un color especial a una jornada festiva de voleibol en el Joan XXIII.

Tots dos partits van resultar emocionants i atractius per al molt públic present, ja que els dos van finalitzar amb un resultat de 3-2 amb els quals es van emportar les victòries les jugadores de Club de Voleibol Arenas de Gandia, que van dur a terme un voleibol d’alt nivell i amb molta, molta emoció.

El partit de categoria infantil, l’equip del CV Arenas-Decorgandia va remuntar el primer set en contra amb un segon i tercer set de gran nivell. En el quart una baixada en recepció, típic d’estes categories, va portar el partit al cinqué
i definitiu set que va caure per 15-7 del costat local.

Victòria important que deixa a les jugadores del Grau de Gandia en plena lluita pel segon lloc al costat del CV Gandia al qual visitarà diumenge que ve a les 12.00 hores.

En el segon partit, les xiques del DC. hotels volien inaugurar el seu caseller de victòries en esta temporada i el van aconseguir no sense sofriment. Després d’un 2-2 amb parcials molt atapeïts, el conjunt del Grau de Gandia es va emportar el derbi per un atapeïdíssim 15-13 final.

Ara els equips del Grau de Gandia preparen la visita del Cv Torrent del pròxim dissabte 4 de novembre amb la vista posada en el partit infantil del diumenge 5 entre segon i tercer de la taula.

Articles relacionats