18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

El Departament de Salut posa en marxa ‘Vilallonga Camina’

 • Una iniciativa per a fomentar passejos saludables en grup
 •  Es realitzen els dilluns i els dijous de 10 a 11.30 hores amb eixida des del centre de salut

  Els professionals del centre de salut de Vilallonga i el centre de Salut Pública del Departament de Salut de Gandia juntament amb l’Ajuntament de Vilallonga posen en marxa la iniciativa ‘Vilallonga Camina’ per a fomentar l’activitat física i les relacions socials.

  Vilallonga se suma així a altres municipis de la comarca que ja l’han posada en marxa com Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna, dins de l’estratègia de promoció de la salut comunitària i sota el paraigua ‘La Safor *et cuida’.

  Es tracta d’un programa d’eixides setmanals en grup pel municipi amb el principal objectiu de promoure activitats que milloren la salut i el benestar. Les eixides es realitzen els dilluns i els dijous a les 10 hores des del centre de salut, amb parades en diversos punts de la localitat, i amb una duració d’una hora i mitja aproximadament.

  Les persones participants van acompanyades per un monitor especialitzat i per professionals sanitaris, que els guien en les caminades alhora que els indiquen altres activitats que beneficien la salut.

  La primera eixida està prevista per al dia 23 de gener. Les persones interessades poden inscriure’s en qualsevol moment en el centre de salut de Vilallonga.

  Des del Departament de Salut de Gandia, la directora d’infermeria d’Atenció Primària, Cristina Altur, ha destacat la importància d’aquesta mena d’iniciatives no sols per al foment de l’exercici físic, sinó també pel caràcter socialitzador d’aquest.

Articles relacionats