22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Desmantellades dos plantacions de marihuana amb detenció de tres persones

• S’han intervingut 136 plantes de marihuana en dos habitatges de Gandia

• La investigació es va iniciar gràcies a denúncies anònimes dels veïns

Agents de la Policia Nacional han desmantellat en la localitat valenciana de Gandia dues plantacions de marihuana indoor, instal·lades en dos habitatges del districte de Beniopa, i han detingut a tres persones, dos homes i una dona, d’entre 30 i 40 anys, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric. S’han intervingut 136 plantes de marihuana en aquesta operació policial.

Les investigacions es van iniciar el mes de novembre passat, gràcies a denúncies anònimes de veïns que alertaven que un habitatge situat a Gandia podria estar emprant-se per al cultiu de marihuana.

Els policies van realitzar diverses vigilàncies en els voltants de l’immoble, des del qual emanava una forta olor característica d’aquesta substància estupefaent.

Fruit de les perquisicions dels agents, finalment s’ha desenvolupat una operació policial, en la qual s’han registrat dos habitatges, localitzant-se en totes dues instal·lacions destinades al cultiu d’aquesta droga.

En total s’han intervingut 136 plantes de marihuana, així com 380 grams de cabdells i 137 grams de fulla d’aquesta substància; cinc aparells d’aire condicionat, 38 focus, 210 euros, i dues bàscules de precisió. També s’ha detingut a dos homes i a una dona com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric, després de comprovar que existia un enganxament il·legal a la llum en el comptador dels habitatges. Els detinguts, sense antecedents, un ha sigut posat en llibertat i els altres dos han passat a disposició judicial.

Col·laboració ciutadana

La Policia Nacional treballa per a detectar, identificar i detindre a persones dedicades al tràfic de drogues a petita i mitjana escala. La ciutadania també pot col·laborar per a erradicar aquests punts de xicotet tràfic de droga denunciant-ho a través antidroga@policia.es o a través de la pàgina web www.policia.es on existeix un apartat específic a aquest efecte.

Articles relacionats