9.6 C
Gandia
Dissabte, 28 gener, 2023

El Departament de Salut de Gandia ofereix 21 places MIR i 2 places EIR

 

El Departament de Salut de Gandia acull aquest divendres la jornada de portes obertes per a futurs Mèdics Interns Residents (MIR) i Infermeres Internes Residents (EIR) en format en línia. Serà a partir de les 13 hores i està dirigida a aquelles persones interessades a conéixer el Departament amb la finalitat de continuar i completar la seua formació MIR o EIR.

S’ofereixen 23 places: 2 per a EIR de l’especialitat obstètricia-ginecològica (matrones), i 21 per a MIR de les següents especialitats: Medicina Familiar i Comunitària (14); Pediatria (2); Cirurgia General (1); Ginecologia i Obstetrícia (1); Medicina Interna (1); Traumatologia i Ortopèdia (1) i Anestesiologia (1).

Durant la jornada els residents actualment en formació realitzaran una presentació de cada especialitat i resoldran els dubtes que puguen plantejar els assistents a la mateixa a través del xat.

Per a participar de la jornada, els interessats han de connectar-se el divendres a les 13 hores a través d’aquest enllaç de la plataforma Webex i introduir la contrasenya que se’ls indicarà: clic ací

Articles relacionats