14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

El Curs d’estiu per a joves talents de la cançó 2019 ha sigut presentat en societat a Guardamar de la Safor

Ha tingut lloc la presentació del I Curs d’estiu per a joves talents de la cançó 2019 que ha organitzat l’Associació de Música de Guardamar de la Safor amb la col·laboració del Director de l’escola, Josep Lluís Carreres Belda i la professora de cant Maria Victoria Lorente Pastrana.

Es tracta d’una iniciativa que pretén potenciar l’àmbit cultural a la Comarca a més a més d’incidir en la preparació vocal i artística dels jóvens intèrprets.

L’acte ha comptat amb la intervenció de la I Tinent d’Alcalde Anabel Ferrer Ferrer que “ha destacat la gran qualitat i les enormes ganes dels i les participants i ha oferit com sempre la col·laboració de l’Ajuntament en tots aquells que potencien el vessant cultural del nostre poble” i del membre de la Directiva Vicent J Moncho Gregori i del Director de l’escola que han recalcat l’aposta de l’Associació per totes les rames de la música i en aquest cas dels cantants solistes.

L’acte ha conclòs amb la intervenció de María Victoria Lorente, acreditada professional i artista de cant, què ha destacat la importància de fomentar l’aprenentatge musical i la qualitat de les veus la qual cosa suposa un repte tant com per als i les alumnes com per a ella mateixa dirigir i potenciar les actituds individuals dels i les alumnes.

El curs conclourà el dia 2 d’agost amb el Festival de la Cançó a les 22 hores al Cadafal de la platja on les i els concursants faran gala del seu ben fer i de les millores aconseguides durant el curs.

Articles relacionats