14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

C.C. El Garbí obté 8 medalles en el Campionat Autonòmic Absolut

El passat cap de setmana es va celebrar a València el Campionat Autonòmic Absolut on atletes que entrenen a l’escola del Club de *Córrer el *Garbí van participar.

Héctor Cabrera va aconseguir la primera plaça en llançament de javelina amb una marca de 52,93 metres, igual que Victor Faus (C.A. Platges de Castelló) en la prova de llançament de disc. Dian Iskrenov (F.C. Barcelona) es va penjar la medalla de bronze completant així el podi de disc.

Entre els huit millors de llançament de pes es trobaven cinc atletes entrenats per Juan Vicente Escolano en el grup de llançaments del C. c. El Garbí. Victor Faus va pujar al tercer lloc del pòdium amb una marca de 15,59 metres. Per darrere Kim López (Fent Camí Mislata) a tan sols 4 cm. Marc Mestre, Rubén Mayor i Daniel Mayor van ocupar la cinquena, sisena i setena posició respectivament.

En la prova de 800 metres, Jaume Hernández va obtindre la medalla de bronze, con un millor registre de 2.02:77.

Quant a la categoria femenina, en llançament de pes van ocupar el podi en segona i tercera posició Ainhoa Martínez i Judit Prats. Prats a més va aconseguir el seu millor registre de sempre en llançament de disc amb una marca de 44,07 metres el que suposava medalla de bronze.

Martínez, Prats i Faus continuaran entrenant per al Campionat d’Espanya Absolut que se celebrarà a La Nucia (Alacant) els dies 31 d’agost i 1 de Setembre. Finalment, Cabrera i López posen la vista en el Campionat del Món de Dubai el mes de novembre.

Articles relacionats