11.8 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

“El corriol camanegre i l’ecosistema litoral” arriba a les escoles de la mà de la Diputació

 

–  L’àrea de Medi Ambient de la corporació oferix als ajuntaments una campanya informativa i de sensibilització dirigida a l’alumnat de Primària

– La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, posa en valor la campanya que té la finalitat de “difondre i conscienciar a l’alumnat d’hàbits respectuosos amb la platja”

L’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València llança la campanya “El corriol camanegre i l’ecosistema litoral”, amb la finalitat de difondre la importància de conservar este entorn, que ens aporta infinitat de serveis ambientals bàsics i recursos socials i econòmics de gran importància.

Segons explica la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, “la campanya està dirigida a l’alumnat de Primària, i amb la premissa de ‘conéixer per a estimar i estimar per a protegir’, s’intenta sensibilitzar i conscienciar l’alumnat perquè desenvolupe hàbits i actituds respectuoses amb la platja, buscant a més la complicitat de la resta de la societat”.

“El corriol camanegre i l’ecosistema litoral” consta d’unes guies informatives per al professorat, uns adhesius per a l’alumnat i material digital. La campanya arribarà, a través dels ajuntaments, a cada aula de primer a sisé de Primària de totes les escoles.

El material digital, que estarà disponible al web de l’àrea de Medi Ambient (ecosistemalitoral.dival.es), està format per quatre audiovisuals sobre el corriol camanegre; les dunes; la posidònia; i la neteja mecanitzada de les platges.

Articles relacionats