15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

El Consell Escolar de Gandia decideix continuar amb els festius dels dies 17 i 18 de març

– En la vesprada d’ahir es va reunir el Consell Escolar de Gandia, per debatre de nou, després de la recomanació feta fa uns dies pel president Ximo Puig perquè els dies 17 i 18 de març foren lectius.

La reunió va desenvolupar-se amb molta normalitat, on cada un dels membres va explicar la seua postura. On es va recalcar que quan es va decidir que els dies 17 i 18 de març continuaren siguen festius, la pandèmia estava en xifres molt més altes que les d’ara.

Que en aquest moment la situació de la pandèmia està prou més controlada, i que els dies siguen festius no té per què rebaixar la responsabilitat de complir les mesures sanitàries i restriccions de mobilitat actuals.

Que el sector educatiu necessita descans, tan docents com l’alumnat, que estan desenvolupant la seua tasca d’ensenyament amb la del control de les mesures sanitàries bàsiques de distanciament, desinfecció, control de temperatures, ventilació d’aules i del bon ús de la mascareta.

D’altra banda la Junta Local Fallera no pot estar descontenta amb la decisió dels membres del Consell Escolar de Gandia perquè sempre han defensat la celebració de les falles i que si es pogueren realitzar durant les últimes setmanes de Juny, des del Consell es farà el necessari perquè l’alumnat poguera participar plenament dels actes programats.

També recordar que si és una mesura sanitària que els dies 17 i 18 de març siguen lectius, aquesta responsabilitat no pot recaure en el Consell Escolar, ja que el Govern València té eines suficients que així siga.

Articles relacionats