18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

El Consell dels Joves de Gandia organitza la seua primera trobada de voluntariat este diumenge

 

El Consell dels Joves organitza la primera trobada de voluntariat que es durà a terme este diumenge 14 d’abril a partir de les 17 hores en el Consell, ubicat en carretera del Grau s/n, Antiga Gandia Televisió).

Esta trobada té com a objectiu principal reunir els i les joves de Gandia i de la Safor interessats a contribuir de manera activa i voluntària en els diferents projectes i activitats del Consell. A més, serà una oportunitat per a conéixer-se, socialitzar, establir vincles i gaudir de moments divertits mentre es participa en diverses activitats.

Durant la trobada, es duran a terme una varietat d’activitats dissenyades per a fomentar el treball en equip i la col·laboració, incloent-hi jocs de taula, activitats grupals i soccer balls. Així mateix, es proporcionarà informació sobre les oportunitats de voluntariat disponibles i la col·laboració en projectes futurs.

Esta jornada del Consell pot contribuir positivament en la vida dels i les joves de Gandia i la Safor en convertir-se en participants actius en la presa de decisions de plans, activitats i campanyes de sensibilització en matèria de joventut.

Articles relacionats