18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

El Circuit d’Albaida dona el tret d’eixida del Campionat d’Espanya de Supermotard

El Circuit del motor d’Albaida donara el tret d’eixida, durant este pròxim cap de setmana, a la prova inaugural del campionat d’Espanya de supermotard amb un total de 50 participants.

Com és habitual durant els últims anys les instal·lacions albaidines congreguen la flor i la nata del supermotard espanyol encara que en esta ocasió hi haurà també representació estrangera. Però sense cap dubte el concurs del valencià Iker Lecuona suposarà un gran al·licient en la prova de sol asfalt.

Lecuona que ha sigut en diverses ocasions substitut de Marc Márquez en carreres de MotoGP disputa assíduament el campionat del món de superbikes amb l’estructura oficial Honda HRC. En esta ocasió la marca japonesa ha volgut que el valencià pose a punt la nova Profunda 450 de cara al pròxim mundial de supermotard que s’iniciarà a Albaida el pròxim cap de setmana.

A més estaran pilots de la talla de Marcelo Silverio o Ryan Blackburn com el jove pilot de Lloc Nou D’En Fenollet, Eric Tomás.

La jornada començarà el dissabte amb els entrenaments oficials per a acabar el diumenge amb les carreres. A les 14:30 hores s’entregaran els trofeus.

Articles relacionats