23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard consciència sobre els riscos de les xarxes socials per a la salut mental

 

• Una campanya acompanyada d’un vídeo fet pels membres del Consell alerta dels perills per a la infància I l’adolescència

El Consell de Xiquetes i Xiquets de Bellreguard ha presentat la seua campanya de conscienciació sobre les xarxes socials i els riscos que comporten per a la salut mental de la infància i l’adolescència, en un acte on les conselleres i els consellers van fer lectura d’un manifest.

A més, explicaren els detalls de la campanya de conscienciació, la qual porta per eslògan “Protegir-se de les xarxes socials és salut mental”.

Una campanya que va acompanyada de diversos cartells que ja s’han col·locat a diferents punts del poble, i un vídeo de conscienciació que pretén mostrar exemples del mal ús de les xarxes socials que fa la infància i l’adolescència.

El vídeo, fet i protagonitzat pels mateixos consellers i conselleres, és part del resultat del treball fet pel Consell els darrers mesos. Cada any, la Regidoria d’Infància, Adolescència I Joventut els planteja una temàtica a treballar durant tot l’any, i en aquesta ocasió era el de les xarxes socials i la seua incidència en la salut mental dels infants i els adolescents.

A més del vídeo, els xiquets i xiquetes van dissenyar l’eslògan de la campanya i els cartells. També es van encarregar de la redacció del manifest.

Articles relacionats