31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

El Consell de la Infància de Gandia torna a realitzar “Els Arbres dels Drets de la Infància”

– Gandia commemora la participació i la trajectòria del Consell de la Infància amb l’Arbre dels Drets i l’espectacle musical “Trasgos

· La plantada d’arbres s’ha fet aquest divendres 4 de juny al parc Àusias March a partir de les 18 h.

· Liduvina Gil: “Tenim la ferma convicció que el Consell de la Infància continuarà la seua trajectòria per molts anys més, ja que la tasca que realitzen és essencial per a la configuració d’una ciutat millor per a tots i totes”.

Cal recordar que la participació infantil és un factor arrelat des de fa anys a Gandia. No obstant això, no va prendre una forma reglada fins a la constitució del primer Consell de la Infància, en novembre de 2018. En aquest sentit, Gil ha afirmat que “des de l’Àrea d’Infància de Gandia tenim la ferma convicció que el Consell de la Infància continuarà la seua trajectòria per molts anys més, ja que la tasca que realitzen és essencial per a la configuració d’una ciutat millor per a tots i totes”.

L’activitat “Els Arbres dels Drets de la Infància”, impulsada per la responsable del departament d’Infància, es va iniciar a les 18.00 hores i representa un acte d’agraïment públic a la tasca duta a terme pels xiquets i xiquetes que, a través de les seues propostes, han contribuït a la millora de la ciutat i a donar visibilitat als Drets de la Infància i Adolescència.

“Esperem que en un futur, aquest parc estiga ple d’arbres, dels arbres del Consell de la Infància, i esdevinga no un parc, sinó en un bosc, el Bosc de la Infància de Gandia”, ha destacat la regidora.

Com a cloenda, es realitza l’espectacle musical “Trasgos“, a càrrec de “La Banda del Drac”, que tota la ciutadania ha pogut gaudir respectant les mesures de seguretat.

Articles relacionats