15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

El Consell de la Infància de Gandia es reuneix per votar les propostes de l’Acte de Cloenda

 

– El dissabte 22 de maig, el Consell de la Infància de Gandia va celebrar la sessió ordinària al Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Gandia amb la presència de Liduvina Gil, regidora delegada en Matèria d’Infància.

Els membres del Consell de la Infància, en representació dels alumnes de 5é i 6é de Primària dels 15 centres educatius de Gandia adherits al programa “La infància pren el micro”, van exposar les diferents propostes de millora per la ciutat de Gandia que seran presentades a l’acte de cloenda el pròxim 11 de juny.

Aquest òrgan de participació, que enguany arriba a la seua tercera edició, té com a principal objectiu difondre els Drets de la Infància, així com participar en les accions que es duen a terme a la ciutat de Gandia.

Des del mes d’octubre de 2020 els 32 consellers i conselleres han estat treballant, de manera mensual, a través de la presentació de propostes de quina manera es pot configurar una ciutat més amigable, diversa i inclusiva.

En aquest sentit, durant la sessió es va procedir a la votació de les 15 propostes definitives que seran presentades en audiència pública a l’acte de cloenda del Consell de la Infància (Curs 2020-2021) el divendres 11 de juny al Saló de Plenaris de l’Ajuntament, en la que es comptarà amb la presència de la presidenta nata l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i membres de l’equip de Govern.

La sessió va finalitzar amb un berenar amb els seus familiars a la Plaça Major de Gandia.

Articles relacionats