19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna en el manteniment de les seues oficines d’informació turística

 

– Turisme Comunitat Valenciana destina fins a 5.500 euros a la incorporació de la nova oficina ‘Tavernes de la Valldigna-Ciutat’ a la xarxa ‘Tourist Info

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info a través del manteniment i l’actualització en aquesta Xarxa de les oficines d’informació turística del municipi.

Per a això, totes dues parts es comprometen a prestar-se col·laboració en el desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info i a cooperar en la incorporació, el funcionament i l’operativitat plena de les oficines d’informació turística situades en el municipi.

En concret, a través d’aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destina a l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna una quantitat màxima de 5.500 euros per a incorporar la nova oficina ‘Tourist Info Tavernes de la Valldigna-Ciutat’ a la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana.

El programa Tourist Info té per finalitat oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística de Tavernes de la Valldigna, a més del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna es compromet a sostindre econòmicament i materialment les oficines Tourist Info de la localitat i afrontar la totalitat de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament.

A més, aportarà el personal informador turístic per a la prestació del servei d’informació al turista. També es compromet a mantindre la imatge de les oficines de turisme d’acord amb la resta de la Xarxa Tourist Info, així com a participar en els objectius de qualitat i en els seus sistemes de recollida i intercanvi d’informació estadística, estudis o avaluació del servei, entre altres.

Per part seua, Turisme Comunitat Valenciana, a més de la inversió directa assenyalada màxima de 5.500 euros, posarà a la disposició de les dues oficines Tourist Info ‘Tavernes de la Valldigna’ i ‘Tavernes de la Valldigna-Ciutat’ les seues bases de dades turístiques de caràcter públic.

Així mateix, coordinarà la seua relació amb les altres oficines de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana i oferirà assessorament per a la implantació de sistemes de qualitat, així com per a l’ús apropiat d’eines de gestió i procediments, entre altres.

Articles relacionats