El comerç del centre de Gandia intenta captar als turistes de la platja amb nous horaris, sortejos i activitats complementàries

La regidora de Polítiques Econòmiques i d’Innovació (Comerç) de Gandia, Alicia Izquierdo; el president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric de Gandia, Pedro Izquierdo, i Gemma Garcia, membre de la directiva de la Cooperativa, han presentat la campanya comercial “Summer 2018: ¿Sabes lo que tienes en el centro?” que s’iniciarà el dijous 12 i que pretén apropar als turistes al centre de Gandia. Entre altres activitats, la novetat serà l’allargament de l’horari comercial els dijous, per la qual cosa les tendes associades a la Cooperativa obriran a les 18:00 h i tancaran a les 22:00.

Segons ha expressat la regidora, “és una campanya que vol recordar que el comerç a la ciutat de Gandia i al centre de la ciutat segueix obert i viu al llarg de l’estiu”. A més, ha afegit que el “Summer 2018: ¿Sabes lo que tienes en el centro?” s’ha dissenyat “des de la perspectiva d’una persona que viatja i que es programa tot allò que vol visitar en el seu destí”.  D’aquesta manera, “l’objectiu és que quan els turistes programen les seus vacances, una de les activitats que facen siga la de visitar el centre turístic de Gandia”.

Per la seua banda, Garcia ha mencionat diverses activitats que es realitzaran entre els mesos de juliol i agost. Entre elles trobem la ruta de tapes dels dijous pel centre a partir de les 20:00 h “Destapa’t”, el “Festival polisònic” els divendres i dissabtes a les 22:30 h (del 27 de juliol al 18 d’agost), l’exposició “Memòria de la modernitat” a la Casa de la Marquesa, les “Nits al Palau”, activitats infantils i més sorpreses. A més, tots els dijous es realitzarà un sorteig de 100 € per a gastar en els comerços associats del Centre Històric. Totes aquestes activitats, junt a l’allargament de l’horari comercial, “uniran gastronomia, cultura i compres en el centre de la ciutat”, segons ha expressat Garcia.

El president de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric de Gandia ha explicat que “la campanya està motivada per un acord amb Trasmediterránea que repartirà follets a tota la gent que baixe del ferri per tal de que la gent sàpiga que en el centre hi ha tendes, hostaleria, cultura i una sèrie de coses que no es poden perdre”. De la mateixa manera, les tendes associades repartiran informació sobre els trajectes de Trasmediterránea per a qualsevol persona interessada en visitar les illes Balears.

Els pamflets recullen la data i l’hora de les activitats i, a més, s’ha incorporat un mapa del centre en el que “s’identifiquen els comerços i els pàrquings per a que la gent els tinga localitzats i sàpiga on anar”, segons ha agregat Garcia. Respecte a l’aparcament, Pedro Izquierdo ha destacat també que els pàrquings “són gratuïts si compres en una tenda associada a la Cooperativa de Comerços, ja que et donen un tiquet per a que et puga resultar gratis aparcar”. Tots tres han estat d’acord en que visitar el Centre Històric de Gandia en estiu és possible i, per tant, han aprofitat per tal de motivar als turistes i ciutadans de la comarca a que acudisquen a gaudir del centre de la ciutat en estiu.

Et Pot Interessar