17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

El comerç de Gandia s’acosta a la platja amb l’impuls de “Botigues a la mar”

– Els comerços de Gandia oferiran els seus productes i serveis a «Botigues a la mar» del 12 al 15 d’agost en la platja

– Al voltant de 30 expositors s’instal·laran en una carpa ubicada al carrer Vicente Calderón

– Roba, calçat, complements, alimentació, reformes… Temàtiques variades amb atenció personalitzada i preus rebaixats

Roba, calçat, complements, alimentació, reformes… Al voltant de 30 comerços de Gandia s’instal·laran a la platja del 12 al 15 d’agost per tal d’oferir els seus productes i serveis a la ciutadania i els turistes.

Vicenta Ferrer

Tal com ha explicat la regidora de Comerç, Vicenta Ferrer, amb un horari de 20.00 a 1.00 hores, els visitants podran visitar els expositors a la carpa que s’ubicarà en el carrer Vicente Calderón. La inauguració tindrà lloc el divendres 12 a les 19.30 h.

«L’objectiu de «Botigues a la mar» és portar l’oferta comercial de la ciutat de Gandia al turisme de la platja. Així, donar visibilitat al comerç local en una oportunitat única de mostrar i vendre els seus productes en un lloc de màxima afluència turística», ha assenyalat Ferrer. Al llarg dels quatre dies, les botigues locals s’exposaran a la carpa per tal de vendre i promocionar els seus serveis i productes a través d’una atenció personalitzada i a preus rebaixats.

Segons ha indicat la regidora, al llarg dels quatre dies, també s’instal·larà un estand, per a promocionar la Market Place Mondúv, i els consumidors podran participar en un sorteig de 3.000 euros per a compres en la web. «També informarem sobre els pàrquings del centre de Gandia. Així la gent podrà conéixer l’opció d’adquirir descomptes en el preu de l’estacionament per comprar als comerços de la ciutat», ha afegit.

«Botigues a la mar» és una iniciativa del Departament de Comerç de l’Ajuntament de Gandia i les distintes associacions comercials de la ciutat amb la col·laboració del Departament de Turisme de Gandia. Per aquesta raó, s’han programat diverses activitats que es portaran a terme entre el 12 i 15 d’agost a l’escenari 3, a l’altura del c/Galícia: divendres i dissabte de 21 h a 23 h jocs lúdics; diumenge a les 20 h concert Sona l’Arena “Rosies in Hell“; i dilluns a partir de les 17.30 h exhibició de Milotxes.

«És una gran oportunitat per a apropar el comerç local tant als residents de Gandia com als turistes que ens visiten aquests dies. Es tracta que el turisme vulga tornar a Gandia i acudisca a aquest comerç que ha conegut a la platja», ha expressat Ferrer. Així doncs, «Botigues a la mar» permetrà que les empreses puguen promocionar-se i vendre els seus productes i a la ciutadania de poder adquirir-los a preus rebaixats del 12 al 15 d’agost a la platja de Gandia.

Articles relacionats