11.1 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

El Club Voleibol Arenas de Gandia organitza la 2a Prova Provincial Aleví

 

 

Per segon any consecutiu el CV Arenas de Gandia tornarà a organitzar una prova provincial aleví de voleibol. Per a aquest esdeveniment que es desenvoluparà durant el dissabte 11 de març en les instal·lacions del CEIP Joan XXIII, s’espera la presència de més de 300 esportistes entre la categoria masculina i la femenina i la presència d’una gran quantitat de públic assistent.

El club grauer, disposarà al pati del Joan XXIII  de 16 pistes de minivolei en les quals es disputaran durant el matí els partits de la fase de grups i a partir de les 12.40 hores aproximadament les eliminatòries.

Aquesta és la segona i última prova provincial de la temporada i juntament amb la puntuació obtinguda en la primera disputada en Cheste al febrer, els equips aconseguiran entrar o no en la final autonòmica de categoria aleví 2023, l’equip aleví del CV Arenas és vigent campió provincial.

A més de les 16 pistes més de 20 jugadores del club estaran implicats en la preparació de la jornada muntant els camps i arbitrant durant el dissabte i són molts els patrocinadors i pares del club que han aportat el seu granet d’arena perquè l’esdeveniment siga un èxit com ja el va anar l’any passat.

La directiva vol convidar a totes les persones que estimen aquest esport al fet que acudisquen a gaudir del millor voleibol aleví de la província en un dia que segur tindrà una gran repercussió esportiva, social i econòmica al Grau de Gandia.

Articles relacionats