19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El Club Voleibol Arenas de Gandia no afluixa el ritme per Nadal

Nova jornada amb ple de victòries federades per a un Arenas de Gandia que ha obtingut 6 victòries de 6 en les dues últimes jornades de l’any 2022.

El dijous les infantils es van desplaçar fins a Sedavi per a jugar la segona jornada de la segona fase contra el CV Sedaví, equip que també va quedar fora top 8 en l’última jornada de la primera liguilla i conseqüentment rival directe per al lideratge d’aquest grup.

El partit va començar tort per a les xiques del Decorgandia que van perdre els dos primers sets i a dues jugadores titulars per esquinços de turmells produïts en un xoc entre totes dues en el primer set del partit.

Malgrat això, les xiques dirigides per Ximo i Mauro, van anar a poc a poc trobant el seu joc fins a remuntar el partit i acabar emportant-se el cinqué set per un atapeïdíssim 13-15 final.

Amb aquesta victòria l’equip del Grau dona un colp important per a obtindre els seus objectius.

El dissabte va ser el torn de l’equip de cadets, que es van desplaçar a València per a jugar contra el CV València. Les jugadores del DC. Hotels, van mostrar un nivell superior al del quadre de la capital del Túria i van acabar imposant-se per 1-3 amb totes les jugadores de l’expedició disputant minuts.

Finalment i en el matí de diumenge, el juvenil Veles e Vents, es va imposar a València al CV València. Amb aquesta victòria l’equip de Xavi Signes, es manté segon de la classificació amb l’única derrota contra el CV Oliva líder invicte.

Durant la matinal del Dissabte, també van disputar els seus partits els dos equips alevins (Locatec i Raulfisio), els dos benjamins (Solertech i Escórpora ecològica) i l’infantil escolar JPB Mediadors.

Articles relacionats