EL CLUB NÀUTIC DE GANDIA REBAIXA DE HUIT A TRES MILIONS EL COST DEL PROJECTE DE REFORMA

El Reial Club Nàutic de Gandia ha remès este dimecres a l’Autoritat Portuària de València el projecte de construcció del nou port esportiu i amb el qual l’entitat preveu renovar la concessió d’utilització d’aquest espai a 25 anys.

El Reial Club Nàutic de Gandia ja va presentar un projecte a l’Autoritat Portuària amb l’anterior govern municipal que ascendia a 8 milions d’euros. Ara, el projecte ascendeix a 3 milions d’euros, 5 menys del pressupost inicial. La rebaixa ha vingut suggerida per la pròpia Autoritat Portuària perquè encara que el finançament és a càrrec dels socis, és l’Autoritat la que ha de donar el vistiplau a la viabilitat del projecte.

 

En aquest sentit, el vicepresident de l’entitat, Daniel Vidal, ha manifestat que aquest projecte és “més realista”, amb un edifici molt funcional i adaptat a les necessitats dels socis del Real Club Nàutic de Gandia i que inclou la reforma dels pantalans així com l’ocupació de part del Moll dels Borja.

Vidal també ha destacat la necessitat de comptar amb una concessió a 25 anys per part de l’Autoritat Portuària de València per a poder oferir viabilitat econòmica al Club Nàutic de Gandia com a entitat i la generació de recursos que aquest necessita per a poder atraure a més socis i oferir més serveis.

La resposta de l’Autoritat Portuària al nou projecte es preveu que arribe en uns mesos. La nova proposta a més ha sigut consensuada amb l’Ajuntament de Gandia “perquè es tracta d’un projecte molt important també per a la ciutat”, segons Vidal.

Et Pot Interessar