El Club de Tir Olímpic d’Oliva obté diversos metalls al campionat d’Espanya d’armes històriques

El Club de Tir Oliva ha aconseguit excel·lents resultats en el Campionat d’Espanya d’Armes Històriques, que s’ha celebrat entre els dies 31 de maig i el 3 de juny en el Centre d’Alt Rendiment Esportiu Juan Carlos I de Granada.
En el primer dia de competició en les modalitats de Witworth rèplica, fusell d’avancàrrega de percussió i Maximilian rèplica, fusell d’avancàrrega d’encès d’espurna, Juan Luis Martín Escrivá va aconseguir una plata i un bronze respectivament com a membre de l’equip de la Federació Valenciana  batent-se amb la resta de Federacions espanyoles. En les següents modalitats en les quals el club oliver estava representat, començant amb Mantón rèplica, tir al plat amb escopeta d’avancàrrega d’encès d’espurna, van arribar els primers metalls a títol individual, a més dels d’equip, Juan Luis Martín la plata i Manuel Martín el bronze a més de l’or de J.L. Martín com a membre de l’equip de la Federació Valenciana enfront d’altres federacions. I en l’últim dia, en la modalitat de Lorenzoni rèplica, tir al plat amb escopeta d’avancàrega amb encès de percussió J.L. Martín va obtenir un bronze individual i M. Martín diploma de cinquè classificat, mentre Robert S. Juliá Mollá al seu torn aconseguia un altre bronze en la modalitat de Lorenzoni Original.
Gràcies a aquestes puntuacions el Club de Tir Olímpic Oliva, aconsiguia que els seus tres esportistes aconseguiren or i plata en estar els seus tres membres com a integrants dels dos equips de la valenciana. A més van aconseguir una nova plata com a equip de club.
La pròxima cita per als olivers d’Armes Històriques de cartutx metàl·lic, serà a Oviedo i a Viena (Àustria) a l’agost: el Campionat del Món en avancàrrega on els esportistes olivers es desplaçaran havent guanyat el seu lloc al llarg de totes les competicions puntuables, sent Juan Luis Martín el líder del rànquing espanyol en la seua modalitat.
A la imatge, a l’esquerra Robert S. Juliá, en el centre J.L. Martín i a la dreta Manuel Martín.

Et Pot Interessar