19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El Club de Rem CIA Gandia recapta més de 8.500 euros per a la lluita contra el càncer

– El Club de Rem CIA Gandia recapta més de 8.500 euros en el III Repte Solidari 24 hores remant

– Aquesta xifra suposa el doble que l’obtinguda l’any passat i ha comptat amb la participació dels remers del club, familiars, entitats i associacions que han col·laborat desinteressadament per a tal fi

El regidor d’Esports, Jesús Naveiro, acompanyat de Nani Vela i Marta Muelas, del Club de Rem CIA Gandia, i de la presidenta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Gandia, Evelyne Cieslak, han comparegut aquest matí en roda de premsa per anunciar la recaptació que s’ha aconseguit del III Repte Solidari ’24 hores remant’ del passat cap de setmana. Prèviament a la compareixença, les representants del Club i l’Associació han explicat a l’alcalde José Manuel Prieto el bon resultat obtingut en la campanya.

“És una magnífica notícia per a tothom, ja que a més, s’ha aconseguit una xifra que és el doble a la de l’any passat. En total han sigut 8.645,41 €, la qual cosa parla molt bé de la implicació que han tingut totes les persones que han participat”, ha expressat amb gran orgull el regidor. “Ara, el repte per a l’any vinent és superar aquesta xifra, que de segur no serà fàcil per la gran quantitat que representa”, ha afegit.

Per la seua part, Marta Muelas ha volgut agrair “a tots els participants, familiars i entitats que han col·laborat en la causa perquè tot va estar perfectament coordinat, sobretot els remers del club que anaven eixint a l’aigua a la seua hora i, per sort, cap d’ells va patir contratemps malgrat la calor”.

En nom de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Gandia, la seua presidenta s’ha mostrat molt satisfeta “perquè accions com aquesta fan que gent que ho necessita puga gaudir d’aquesta ajuda que suposa l’aportació desinteressada de la gent que hi participa. Done les gràcies una vegada més al Club de Rem CIA Gandia per la seua tasca i a tots els remers per estar 24 hores remant sense parar”.

Finalment, Vela ha conclòs en la mateixa línia que la resta destacant també el nexe d’unió que tenen aquest tipus d’iniciatives que, a més, “tenen sempre un objectiu concret per a ajudar a persones que de veritat ho necessiten”. “Per a nosaltres ha estat un plaer i continuarem recolzant l’Associació Espanyola Contra el Càncer amb reptes solidaris com aquest”.

Articles relacionats