16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

El Club de Ciclisme Triasport ja té tot enllestit pel Campionat Autonòmic de Ciclisme d’Escoles

– Tot preparat perquè aquest diumenge es dispute a la platja de Gandia una nova edició del Campionat Autonòmic de Ciclisme d’Escoles que reunirà a prop de 500 participants.

La jornada començarà amb la disputa de la gimcana al voltant de les 10 del matí on hi haurà cinc ciclistes de La Safor classificats per a aquesta fase inicial, Sergi Esteban i Gerard Pastor en promeses, Darío Humanez en principiants, i Ausiàs Puente i Marc Iborra en infantils, tots ells del club Triasport amfitrió de la competició.

Després de la gimcana s’iniciaran les carreres dividides en xics i xiques, la primera serà la de promeses per a acabar amb la d’infantils.

L’objectiu d’assegurar la primera fila dels ciclistes de la Safor-Valldigna en aquest esdeveniment es va complir en la passada carrera celebrada a Bétera i s’intentarà pujar al podi en alguna d’elles, en xics tindrem en infantils a Aitor Arlandis de la Valldigna, mentre que en principiants estarà Andreu Sansaloni del Triasport mentre que en promeses estarà Dani Sánchez de l’equip gandià.

Quant a les xiques, Aitana Calabuig en infantils, Carla Bañuls, Carla Martínez i Irene Flores en alevins i Andrea Contero en principiants, totes elles del Triasport i que eixiran des de la primera línia també.

La jornada finalitzarà amb el lliurament de mallots com a campions per part de les autoritats locals i representants de la Federació Valenciana.

SGT. NOU EQUIP JÚNIOR

L’italià Stefano Garzelli amb residència en terres valencianes ha fet oficial des de França on es troba desplaçat a l’ésser el comentarista principal de la RAI la creació d’un equip júnior per al 2022.

Garzelli ja tenia planejat la creació d’aquest equip en el passat exercici però les circumstàncies eren altres però ara que tot s’ha aclarit l’italià s’ha decidit a portar aquesta empresa a cap. És una molt bona notícia per al ciclisme valencià per què tan sols hi havia un sol equip a la província -bicicletes Sanchís de Xativa-.

El guanyador del Gir del 2000 té previst donar l’oportunitat a tots els joves que vulguen córrer en aquest equip a més d’arribar algun dia al professionalisme i no millor que ser a les mans de Garzelli.

En aquests moments gran part de l’equip cadet del SGT han confirmat la seua renovació per als Júniors on es troba Jordi Fournies que va militar els últims anys d’escoles en el *Triasport.

Articles relacionats