22.9 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

El Club Atletisme Gandia participarà en la Copa LaLiga Sports “Plata”

– Aquesta competició es celebrarà el diumenge 6 de setembre en l’Estadi Vallehermoso de Madrid.

El Club Atletisme Gandia està seleccionat per participar en la Copa LaLiga Sports “Plata”. Aquest fet ha sigut rebut com una gran noticia, ja que en el seu segon any, el club va poder lluitar entre el 16 millors clubs d’Espanya.

Una vegada finalitzats els terminis d’inscripció i al·legacions. La composició dels diferents grups queda distribuïda de la següent manera: 

• Copa LaligaSports Or (1a Categoria Sèrie A Masculina. Competiran els equips amb les millors puntuacions entre el 1r i el 8é. Tots els clubs classificats són de Divisió d’Honor)

• Copa LaligaSports Plata (1a Categoria Sèrie B Masculina). Competiran els equips amb les millors puntuacions entre el 9é i el 16é, on els clubs classificats són de Divisió d’Honor, un de 1r divisió i el C.A. Gandia.

• A més es disputen més grups de 2a categoria i promoció, del 17é al 24é classificat (2a Categoria Sèrie A) i del 25é al 32é classificat (2a categoria Sèrie B).

El club blau està entre els 16 millors equips del territori nacional en el seu segon any de vida i estarà competint cara a cara amb sis clubs de Divisió d’Honor com:

◦ Tenerife – CajaCanarias
◦ Cuevas de Nerja-Universitat de Màlaga
◦ Solc Aventura de Lucena (Còrdova)
◦ Agrupació Atlètica Catalunya de Barcelona
◦ Societat Gimnàstica de Pontevedra
◦ Intec-Zoiti d’Osca
◦ Real Club Cèltic de Vigo (equip de primera divisió)

Aquesta gran notícia per a l’equip de La Safor,es suma al gran èxit del passat mes de gener on van aconseguir la 3a posició en el Campionat Autonòmic per clubs de pista coberta.

Articles relacionats