21.9 C
Gandia
Divendres, 7 octubre, 2022

El “Circulo de Economía de la Safor” lluitarà per la realització del Corredor Mediterrani

El “Circulo de Economía de la Safor” ha mostrat la seua preocupació davant els retards en la realització de les infraestructures del Corredor Mediterrani i com afecta aquest tema a la Safor. I és que, segons apunta el seu president Ramón Soler, “aquesta és una qüestió que encara no s’ha plantejat a la comarca”.

És per això, segons anuncia Soler, “que un dels principals eixos del CES per a aquest nou curs serà mobilitzar a forces polítiques i econòmiques amb la finalitat de buscar una solució que permeta el futur de la connectivitat de la Safor amb Europa que “és tan important en relació amb l’economia”.

Així mateix, la formació i l’ocupació, es convertiran en una altra de les línies de treball prioritàries del CES en 2019-2020. “Ens preocupa molt la formació professional i, en aquest sentit, treballarem perquè aqueixa relació entre centres formatius i empreses siga real. Creiem que és una part fonamental perquè l’ocupació siga l’adequada en aquestes comarques”.

Finalment, ha destacat el paper que juga la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor a la comarca. “Davant qualsevol problema, ací està FAES per a ajudar les associacions i als seus empresaris”. Entén que l’associacionisme és fonamental en el món en el qual estem i és per aquest motiu que “totes les associacions hauríem d’estar en FAES i aqueixa és la força que podem tindre. Estar tots junts”.

Articles relacionats