21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

El Circuit Ricardo Tormo posa a la venda les entrades del Gran Premi 2023 amb el major descompte de l’any

  • Els assistents al Gran Premi de 2022 podran comprar-les en línia amb els codis QR repartits pel Circuit
  • El Circuit Ricardo Tormo congela els preus de cara a la pròxima temporada

El Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana ja està en marxa i, un any més, el Circuit Ricardo Tormo posa a la venda les entrades de la pròxima edició de l’esdeveniment amb els majors descomptes de tot l’any.

Com a recompensa als assistents a l’edició actual del Gran Premi, les entrades de 2023 estaran a la venda en línia. A la plataforma de venda es pot accedir a través dels codis QR repartits per tot el Circuit. Aquesta web destinada a la venda d’entrades estarà habilitada fins al diumenge 6 de novembre a les 23.59 hores.

El descompte aplicat és del 20 %, el més alt de tot l’any. A més, per a xiquets de 6 a 16 anys s’aplica un descompte júnior del 50 %. Per descomptat, totes les entrades seran numerades i vàlides per als tres dies del Gran Premi.

El Circuit ha decidit congelar els preus de les entrades, que valdran el mateix que en la temporada 2022.

Els preus amb aquest descompte especial del 20 % aplicat oscil·laran entre els 38,40 euros de Tribuna Blanca fins als 152 euros de Tribuna de Boxs. La resta de preus serà de 48 euros en Tribuna Roja; 68, en Tribuna Verda; 79,20, en Tribuna Blava; 100, en Tribuna Groga, i 104, en Tribuna Taronja.

Amb aquestes tarifes, el motociclisme a València continua sent econòmic i accessible: prova d’això és que, per exemple, amb una entrada de Tribuna Blanca el cost ix a una mitjana de 12,80 euros al dia vindre al Gran Premi, tot això sense comptar amb la gran quantitat d’activitats paral·leles al GP que s’hi inclouen amb l’entrada de manera gratuïta, com el ‘pit walk’ del dijous.

Els aficionats també hauran de tindre en compte que es pot adquirir un màxim de deu entrades per persona.

Articles relacionats