18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

El cinema tanca les portes a Oliva amb un nostàlgic adeu

– “Estimades amigues i amics”, és l’hora de dir adeu, així s’ha acomiadat l’equip que gestionava el Cine Olímpia d’Oliva

– “El Cinema a Oliva s’ha acabat (de moment)”.

Després de vora 30 anys fent cinema, tant al poble com a la platja, s’ha anunciat una trista. Anys de cinema molt especials, per a menuts i majors, gràcies al Cinema Olímpia el poble ha pogut disfrutar dels majors èxits cinematogràfics dels darrers anys, però també d’una selecció de pel·lícules europees i independents amb temàtiques marcadament socials i que ens apropaven a realitats que desconeixíem.

Al llarg de tots aquests anys el Cinema Olímpia ha intentat formar part del teixit social de la ciutat, col·laborant amb les escoles i instituts per a fomentar l’assistència al cinema dels més joves,proposant programacions específiques (com ara la setmana de la dona).

Algunes associacions han pogut disposar de l’equipament per a projectar les seues creacions audiovisuals i moltes més activitats que resulten impossible enumerar.

L’esperança és que algun dia es tornen a donar les condicions, els gestors actuals seran els primers de la llista per a gestionar de nou el cinema a Oliva.

Un acomiadament on han donat moltíssimes gràcies per tots aquests anys.

Articles relacionats