12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

El ciclocròs de la Safor deixa patent el seu bon estat de forma en Aiacor

En la primera prova del challenge autonòmic de ciclocròs celebrat Aiacor s’ha vist el potencial de les i els ciclistes de la Safor

En la categoria regna el valler Edu Llacer Fraile ha quedat en la quarta posició final absoluta, una gran actuació, ja que Llacer ha arribat a meta a 44 segons del vencedor Mario Junquera.

ciclocros de la Safor 1Cal destacar la segona posició de la seua germana Lídia en categoria juvenil al qual tan sols 37 segons li han separat de Lídia Pinte que ha sigut la vencedora.

Quant a la categoria d’escoles la gandiana Carla Bañuls ha sigut la guanyadora en la categoria aleví després de realitzar una gran remuntada des de l’últim lloc, en aquesta mateixa categoria el valler Oriol Olaso seria 16 i Irene Flores i Sergi Margarit 24 i 29 respectivament, els dos de Gandia.

El vilallonguer Alejandro Segui va guanyar per segona vegada aquesta temporada en Aiacor en la categoria de principiants mentre que el gandià Aaron Bueno seria 14, el valler Andreu Sansaloni 16 i la gandiana Andrea Contero 29.

ciclocros de la SaforPel que respecta als infantils en aquesta ocasió la valenciana Leire Almena va véncer a la gandiana Aitana Calabuig que seria segona en dones mentre que Xavi Mestre de Beniarjó acabaria 12, els vallers Aitor Arlandis i Joan Corbi, van finalitzar el 19 i 22 respectivament, mentre que Laia Canet, Jorge Flores i Ausiàs Puente, van arribar en la posició 28, 35 i 36 respectivament.

Finalment els quatre ciclistes infantils del Triasport i la Valldigna que han ascendit a cadet han acabat de la següent manera: Jairo Jaén 36, Noah Momparler 37, Richard García 40 i Vicent Grau 50.

Demà diumenge es disputarà a Sueca el primer plat fort de la temporada amb la Copa d’Espanya on estaran els millors ciclistes del moment, hui en Aiacor hi havien 550 ciclistes de tota Espanya mentre que a Sueca superarà els 600 participants.

Articles relacionats