El ciclista juvenil Miquel López torna a estar convocat amb la selecció

El ciclista de Bellreguard Miquel López correrà amb la Selecció Espanyola la Clàssica París-Roubaix. El corredor juvenil del ULB – Ginestar ha tornat a ser convocat pel seleccionador nacional per a competir, amb els colors d’Espanya, en una prova internacional. El seleccionador Francisco Javier Cerezo ha confiat una vegada més en el ciclista de Bellreguard per a una prova decisiva. La clàssica carrera francesa París-Roubaix serà la 2ª prova puntuable de la Copa de les Nacions. 
Diumenge que ve, igual que els corredors World Tour, Miquel i els seus companys de selecció s’enfrontaran als millors ciclistes del món. Segons paraules del seleccionador espanyol, “portem un equip bastant potent, del millor que tenim, i espere que puguen adaptar-se bé al tipus de calçada que proposa la París-Roubaix, que no guarda molta relació amb el que es van trobar en la Gent-Wevelgem fa dues setmanes”.
Aquesta serà la segona prova internacional d’aquesta temporada per a Miquel, que ja sap de primera mà el que és competir braç a braç amb els millors ciclistes del planeta. El corredor de la PC Beniopa es troba en un gran estat de forma, i arriba a la cita amb molta motivació i ganes de deixar el llistó en el més alt.

Les xiques de la PC Beniopa triomfen en Benimamet
D’altra banda, la carrea de Benimamet ha donat cita a les escoles i a les corredores de la categoria cadet, junior, éite i sub23. L’any passat, les corredores de l’equip gandià van aconseguir grans resultats; però en aquesta edició han aconseguit pujar al podi. Després d’una prova molt ràpida, en la qual les corredores gandianes van estar amb el grup de cap, Patricia Solera s’alçava amb la 2ª posició de la categoria sub23, sent la 7ª de la general. La seua companya Saida Perea es va quedar a les portes del podi en creuar la meta en la 4ª posició de la categoria elit i 10ª de la General.
L’equip infantil del Ginestar – ULB Sports també va estar present en la carrera, on una setmana més van demostrar la seua evolució. El principal objectiu de la PC Beniopa és educar i transmetre els valores ciclistes als més xicotets, ja que ells són el futur d’aquest esport. Per açò, és molt important la labor que realitzen els monitors i entrenadors que treballen amb els més xicotets, en aquestes categories. Especialment cal destacar la labor de Miquel Soriano, el director de l’equip infantil, qui s’encarrega de transmetre els millors valors als joves ciclistes.

Et Pot Interessar