21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

El ciclista de Palma de Gandia,  Jairo Jaén, millor ciclista de la Safor en les dos últimes etapes de la Volta a Manrubia

El ciclista de Palma Jairo Jaén millor ciclista de la Safor en dos últimes etapes de la Volta a Manrubia

La Volta és per a categoria de cadets i es va disputar en les poblacions castellonenques de Teresa i Sant Joan de Moro.

En la primera cita que va ser el dissabte amb una contrarellotge individual en Teresa, Jaén marque el lloc 23 mentre que els seus companys de l’equip valler de Retirem l’Amiant van acabar de la següent manera: Xavi Mestre 42, Vicent Grau 48 i Aitor Arlandis 86.

La segona jornada disputada el diumenge amb una carrera en línia de 50 quilòmetres en Sant Joan de Moro novament Jairo Jaén va ser el millor acabant en el lloc 27 mentre que els seus companys Vicent Grau va ser 35, Aitor Arlandis 36 i Xavi Mestre 68.

Pel que respecta a la classificació general després de les quatre etapes acaba com a líder el català Adriá Pericas, el millor ciclista saforenc va ser Vicent Grau en el lloc 23 a poc més de 6 minuts, li segueix Jaén en el lloc 42, Arlandis 51 i Mestre 53.

Aquest pròxim cap de setmana es disputaran les dues últimes etapes d’aquesta volta considerada com una de les millors d’Espanya i la millor de la Comunitat Valenciana en aquesta categoria.

FAUS FINALITZA EN QUARTA POSICIÓ
IMG 20220405 185617

D’altra banda Miquel Faus va acabr quart a la Girona Singletrack de MTB disputada durant aquest passat cap de setmana amb dues etapes.

Faus va estar lluitant en tot moment per a donar caça al tercer classificat, però va ser totalment impossible. Una prova que compta amb corredors de gran nivell.

El suís Staufer Hauselin va ser el vencedor a poca diferència en minuts del ciclista de Palma de Gandia.

Articles relacionats