13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

El ciclista de Palma de Gandia, Miquel Faus, satisfet amb la seua temporada

“Estic molt content per la temporada que he realitzat en el meu primer any com a professional en l’equip oficial Scott de Sergio Mantecón” apuntava a este mitjà el ciclista de Palma de Gandia, Miquel Faus després de donar per acabada la temporada oficialment.

Faus va tindre com a colofó la participació en la Titan Desert de l’Aràbia Saudita on va finalitzar en la huitena posició, “esperava una mica més en esta última cita però les coses no van eixir com jo esperava però finalment he d’estar satisfet pel resultat collit. Ha sigut una bonica experiència estar a Aràbia on mai havia estat en este punt del món”.

En este primer any com a professional el ciclista de Palma de Gandia ha realitzat un completíssim calendari amb diverses proves de gravel en la qual ha acabat entre els 20 primers i per descomptat les tres Titan Desert en la qual ha estat lluitant a més d’infinitat de proves de BTT. “Per a mi córrer totes estes proves i amb la tranquil·litat de tindre un gran equip darrere resulta molt gratificant a l’hora d’aconseguir resultats”.

Miquel Faus seguirà un any més amb l’equip Scott a la recerca de nous objectius, ja que per al 2024 hi haurà una copa d’Espanya de gravel on pensa córrer totes les proves i alguna més del calendari nacional. “El gravel és una modalitat de moda i se’m dona bé, crec que ara ens dedicarem un poc més a esta disciplina”.

El de Palma de Gandia es prendrà ara un parell de setmanes de descans per a continuar amb la preparació durant tot el mes de desembre de cara a l’inici de temporada a mediats o finals del mes de gener.

Articles relacionats