23.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

El ciclista de la Vall, Vicent Grau, continua demostrant el seu bon moment de forma

El ciclista de Tavernes, Vicent Grau, es va col·locar líder de juvenils de primer any després de la carrera disputada a Xera divendres passat amb motiu del challenge autonòmic on va aconseguir acabar en la posició setzena de la classificació general.

En la jornada del dissabte es va disputar una nova prova en Iàtova amb motiu de les festes patronals on en aquesta ocasió acabe sisé a 24 segons de l’anglés Jarrett que va ser el guanyador. El corredor valler va estar rodant en la seua major part al costat d’Iban Gutiérrez de categoria sub 23 i en els metres finals va poder llevar-li la sisena plaça.

Amb aquestes dues últimes carreres el ciclista de l’equip Lucta es col·loca com a primer corredor de primer any després dels quasi 250 quilòmetres d’aquestes dues jornades amb un recorregut molt dur.

MESTRE EN LA VOLTA A ARAGÓ

Després de les dues primeres jornades de la Volta al Baix Aragó en categoria cadet, Xavi Mestre, el ciclista de Beniarjó, es troba classificat en el lloc 53 de la classificació general.

Mestre de la Penya Ciclista Pinedo intentarà ara escalar posicions en les dues jornades que resten per a la finalització d’aquesta volta que té un gran nivell amb un grapat de corredors estrangers i que entre els 10 primers, set són forans.

En aquesta mateixa volta es troba Joan Corbi de l’equip Retirem Amiant posicionat en el lloc 98 de la classificació general.

Articles relacionats