15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El Ciclisme de la Safor-Valldigna serà el protagonista de la pròxima elecció de la FCCV

Les últimes eleccions a l’Assemblea de la Federació Valenciana de Ciclisme celebrades aquest passat dissabte ha deixat clar que la voluntat dels federats és que hi haja un canvi de rumb del qual es trobava en aquests moments, i desenvolupava l’alt estament esportiu.

Precisament els representants tant d’esportistes com de clubs eixiran molts d’ells de La Safor-Valldigna, ja que han sigut dels més votats de la Comunitat Valenciana.

Entre els esportistes, l’exprofesional valler Ximo Ortega ha sigut el més votat amb 149 vots, li segueix el també l’exprofesional gandià Pascual Orengo i entre les dones la gandiana Mireia Orengo amb 144 vots i la vallera Rosa Sansaloni amb 126 vots, Saida Perea s’ha quedat fora per un sol vot. 

Quant als clubs, el club BTT de Tavernes ha obtingut 63 vots, li segueix la Penya Ciclista Beniopa amb 61 vots i finalment la “Grupera de La Safor” més coneguda com l’equip Teika amb 57 vots.

Aquests tres clubs han sigut dels sis més votats de tota la Comunitat Valenciana encapçalant el canvi que volen donar a aquesta federació després de diverses dècades anquilosades en una tasca rutinària sense tindre l’aire d’un futur clar.

Amb aquesta primera elecció dels 105 compromissaris en la qual 70 són afins a Quique Gutiérrez es produirà l’elecció definitiva el 19 de novembre sempre que l’altre contrincant Fernando Gerico no retire la candidatura abans d’aquesta data.

Sense cap dubte l’extècnic de la Penya Ciclista Beniopa ha confiat àmpliament amb la gent d’aquesta comarca que han sigut sens dubte el motor de la seua candidatura.

Gutiérrez busca impulsar canvis amb l’objectiu de fer corredors amb futur i per a això potenciarà les organitzacions de carreres de la categoria júnior i sub23, a més de fomentar encara més a l’esport femení.

Articles relacionats