El Chef Amadeo de billar reprèn la lliga nacional amb victòria a casa del potent CB València

El Chef Amadeo Gandia de billar ha tornat este dissabte a la lliga nacional i ho feia jugant a domicili enfront del potent CB València en la 1ª jornada de lliga,  per a aconseguir una victòria que pot ser vital per a les aspiracions gandianes. A la imatge superior, l’equip desplaçat: Ausiàs Fuster, Paco Estruch, Jose Luis Pascual i Jesús Rico.

El Gandia es troba situat en el grup A juntament amb Alacant, València, Murcia, Maracena,  Ayamonte, Baeza i Alcantarilla, un grup duríssim amb grans equips com l’Alacant i el València entre altres.

L’enfrontament es preveia molt disputat amb avantatge, en les apostes, de l’equip de la capital per la qualitat dels seus jugadors i per l’avantatge que atorga jugar en camp propi. El Chef Amadeo Gandia Billar va plantar cara i va aconseguir una gran victòria que el situa com a líder del Grup A. L’equip va formar amb Jesús Rico, José Luis Pascual,  Paco Estruch i Ausiàs Fuster.

Rico i Estruch van guanyar en durs partits que es van resoldre a favor, respectivament per 37 a 40 i 38 a 40; Ausiàs, qui va treballar de valent, no va tenir la seva vesprada i va perdre 27 a 40. Sens dubte la partida que va desnivellar la balança a favor dels de la Safor va ser la de José Luis Pascual, el de Vilallonga, qui va aconseguir una espectacular victòria per 17 a 40 en 15 entrades amb una tacada de 14 caramboles que li va servir per tancar el partit, una mitjana  de 2,667 digne del màxim nivell mundial i que va merèixer la gran ovació que va rebre en acabar el partit pel nombrós  públic i jugadors a la sala.

Així el resultat final, una victòria per 2 a 6 que suposa 2 punts de match i 6 parcials i que fan  als gandians liders del Grup A davant un rival, el CB València, que segur estarà en la lluita final pel campionat. Sens dubte amb aquesta victòria el Chef Amadeo Gandia Billar presenta la seva candidatura a la lluita pel títol de campió de lliga.

L’equip desplaçat a Torrent: Xavi Pascual, Vicent Cholvi, Candido Amador i José Ramon Fuster.

També va disputar el  Chef Amadeo Billar la lliga autonòmica de 2ª divisió amb un empat (4-4) a domicili contra CB Torrent, en partit ajornat pel Campionat d’Espanya celebrat a Gandia la setmana passada.

Et Pot Interessar