8.1 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

El Chef Amadeo de billar, a dos punts de la classificació matemàtica per a la fase d’ascens a Divisió d’Honor

El Chef Amadeo Gandia de billar es va desplaçar dissabte a terres murcianes per a disputar la novena jornada de la Lliga Nacional de Club de Billar, en la que va superar al sempre difícil  C.B. Murcia, un duríssim rival i aspirant a estar juntament amb el Gandia al més alt de la classificació.

No va ser fàcil la victòria enfront d’un combatiu Múrcia que amb el factor camp al seu favor, es fa difícil i complicat.

Victòria molt treballada per 2 a 6, els gandienses sumen 2 punts de match i 6 parcials amb mitjana d’equip del 0,815 que dóna compte del partit defensiu que es va disputar a Múrcia.

Victòries còmodes per al gandià Paco Estruch i el de Vilallonga Jose Luis Pascual, Jesús Rico no va trobar la seua millor versió i va perdre el seu enfrontament particular. Però sens dubte l’heroi del Gandia va ser el gandià Ausiàs Fuster, qui en un duel particular apassionant, pel seu final, va guanyar el seu partit que li donava la victòria definitiva d’equip als de la Safor.

Una altra victòria gandiana, que compta els seus partits per victòries, ja van 9 consecutives.

Un altre pas més per a l’objectiu marcat pels gandians que no és un altre que disputar la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor Nacional, que se celebra a Gandia el mes de maig. Destacar que el Chef Amadeo se situa a només 2 punts per a aconseguir la classificació matemàtica per a la Fase d’Ascens mancant disputar 5 partits per a acabar la fase regular.

També informar que Paco Estruch i Jose Luis Pascual continuen encimbellats en la classificació general individual de jugadors en l’àmbit nacional, primer i segon respectivament.

Després d’aquestes 9 jornades el Gandia segueix en el més alt de la classificació del Grup A.

CLAS

EQUIP

JUGATS

GUANYATS

EMPATATS

PERDUTS

PUNTS

PARCIALS

1

CHEF AMADEO GANDIA

9

9

0

0

18

54

2

B.C. VALENCIA

9

5

2

2

12

53

3

C.B. MURCIA

9

3

4

2

10

39

4

ALICANTE, B.C.

9

3

3

3

9

38

5

C.B. BAEZA

9

4

0

5

8

27

6

C.B. C. AYAMONTE

9

2

2

5

6

27

7

C.B. ALCANTARILLA

9

1

3

4

5

28

8

C.B. MARACENA (GR)

9

1

2

6

4

22

El pròxim enfrontament del Chef Amadeo Gandia serà el dia 23 de febrer, quan l’equip juga davant l’equip murcià de CB Alcantarilla. Informarem sobre l’enfrontament dels gandienses.

A la fotografia, d’esquerra a dreta: Paco Estruch, Jose Luis Pascual, Ausiàs Fuster i Jesús Rico.

 

Articles relacionats