12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

El Chef Amadeo Club de Billar Gandia comença amb victòria la lliga Nacional

– El Chef Amadeo Gandia comença la lliga de manera immillorable, imbatut i en 4a posició general.

El passat cap de setmana va començar i la Lliga Nacional Divisió d’Honor (màxima categoria nocional) a les magnífiques instal·lacions del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Múrcia en Los Narejos.

La competició es va organitzar amb el model de bambolla on els jugadors dels 12 equips quedaven concentrats des del divendres i fins al diumenge, amb les proves diagnòstiques pertinents i tot un protocol molt exigent de mesures de prevenció i amb absència de públic.

Al CAR es disputaven les 5 primeres jornades ininterrompudes (d’un total de 22 jornades que es disputaran aquesta temporada). Una marató de billar que començava amb les proves mèdiques del divendres i competició des de primeres hores del dissabte i fins a vesprada nit del diumenge, els gandians tancaven la seua partida al voltant de les 19.30 hores del diumenge.

El CHEF Amadeo Gandia es desplaçava amb 5 jugadors el belga Peter Ceulemas, net del jugador llegenda Raymond CeulemansJose Luis Pascual (Vilallonga), Alberto Sintas (Cartagena) i els gandians Paco Estruch i Ausiàs Fuster.

El Gandia va quallar una magnífica competició en un format inèdit i que va acabar imbatut amb 2 victòries i 3 empats, amb un total de 7 punts de partit i 24 parcials amb una mitjana general d’1,109 que dona compte del nivell exhibit per l’equip de La Safor. Situant al Chef Amadeo en la 4 posició de la lliga, adjuntem quadre de la classificació.

Els 5 jugadors del Gandia van fer una competició impecable: una actuació d’equip extraordinària, una actuació individual que va permetre amb les victòries individuals complementar les derrotes i aconseguir una imbatibilitat molt difícil pel gran nivell d’aquesta lliga nacional.

No obstant això destacar les actuacions personals del belga Peter Ceulemans que va guanyar els 5 partits i el capità de l’equip Jose Luis Pascual que amb les seues 4 victòries, sens dubte, tots dos van ser claus per a aquest èxit col·lectiu.

Ceulemas lidera la classificació individual de jugadors i Jose Luis Pascual ocupa la 9a plaça

Pròxima actuació del CHEF Amadeo Gandia serà el 24 d’abril, on el club jugarà a casa una seu amb CB Kalina Rivas (Madrid), CB Ateneu Mercantil i CB València.

Articles relacionats