El CF Simat consolida la seua escola

Centenars de persones han omplert este dissabte el camp municipal d’esports en la presentació dels equips del CF Simat, que compta per primera vegada amb un equip femení federat, i competirà per tant en totes les categories, amb més de cent vint jugadors i jugadores des dels querubins fins a l’amateur, el que consolida a l’entitat com una de les més importants escoles de futbol de la comarca. El vaixell insígnia és el juvenil, que milita en la Primera Regional. No obstant, enguany molts dels seus jugadors principals han donat el salt a l’amateur, el que convertirà al CF Simat en un dels principals aspirants de la Segona Regional. 

Es dóna la circumstància, a més, que en categoria benjamí s’hi han creat dos equips a causa de la nombrosa inscripció, atès que l’entitat atrau molts jugadors dels pobles dels voltants, sobretot de Barx, la Barraca i Tavernes. Per la seua part, l’Aleví, que este mateix dissabte ha estrenat la pretemporada amb una victòria a domicili 1-3 en un amistós contra el Cullera, té també un equip nombrós amb quinze integrants. Però l’assoliment del que més orgullós es mostra el club és haver aconseguit completar un equip femení. Les seues integrants van rebre la major ovació en la presentació d’este dissabte. 

El CF Simat estrena també directiva després de les eleccions celebrades al mes de juny, presidida per Raül Huet. A l’acte de presentació es va retre homenatge a l’anterior directiva, i a l’anterior president, Salva Clar, a qui se li va lliurar una placa. L’acte va concloure amb el discurs de l’alcalde, Víctor Mansanet, qui va fer una crida als valors, el respecte, l’educació, la companyonia i el joc net, sense renunciar a la competitivitat, com a marca del CF Simat allà on competisca. Un castell de focs artificials i un amistós de l’amateur del CF Simat contra l’Olímpic de Xàtiva B van completar la festa. 

Et Pot Interessar