El CF Base Gandia celebra una nova edició del Curs de Tecnificació de Futbol

  • El CF Base Gandia organitza un curs per a millorar la tècnica individual dels futbolistes
  • L’entitat blanc-i-blava celebra les jornades de Tecnificació de 2019 entre del 15 i el 26 de juliol en el Guillermo Olagüe

El CF Base Gandia celebra a partir del dia 15 de juliol una nova edició del Curs de Tecnificació de Futbol. L’entitat blanc-i-blava organitza cada any aquesta activitat on reuneix desenes de joves de diverses comarques amb la intenció que milloren el seu joc.

L’escola serà en el camp municipal de Gandia Guillermo Olagüe i se celebrarà a les vesprades, de dilluns a divendres de 19.00 a 20.30 hores. La inscripció està oberta i es pot realitzar tant en el club com a través dels diferents canals de comunicació de l’entitat.

Aquest curs està destinat a joves futbolistes que desitgen aprofitar una part del període estival per a «millorar la seua tècnica», com va indicar un dels responsables del curs, Miguel Marzal Pastor.

L’activitat es desenvoluparà durant dues setmanes, entre el 15 i el 26 de juliol, en un total de deu sessions. Els alumnes reballaran en grups reduïts (per edats i nivells), tant de futbolistes com de porters.

A més, cada grup de treball estarà tutelat per un mínim de 2 monitors.

«La intenció és habilitar als xavals en tècniques individuals, és a dir, que sàpien resoldre diferents situacions de joc», va dir Marzal Pastor.

L’entrenador també va assenyalar que «durant la temporada es tracten més qüestions grupals enfocades a afrontar els partits setmanals, per això, també és necessari tecnificar les seues habilitats individuals, la millora de les quals després redunda en un millor joc d’equip».

Et Pot Interessar