Daniel es penja la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya S23

El passat cap de setmana es va disputar el Campionat d’Espanya de la categoria Promesa a Tarragona. Daniel Mayor va competir en representació del Club de Córrer El Garbí i va aconseguir una gran actuació. Major va participar en llançament de martell on va aconseguir la tercera posició, medalla de bronze amb una marca de 55,28 metres. Daniel Mayor finalitza així una temporada esplèndida collint èxit rere èxit.

D’altra banda, el pròxim cap de setmana se celebraran diversos campionats d’Espanya on el C. c. El Garbí estarà present. En la categoria Júnior participaran en el Campionat d’Espanya Rubén Mayor, Marc Mestre i Guillermo Garcés en la prova de llançament de pes, tots ells situats entre els 10 millors. En la prova de llançament de disc competiran Dian Iskrenov (F.C. Barcelona) i Victor Faus (Platges de Castelló).

Gema Martí (F.C. Barcelona) acudeix a la competició en primera posició amb una marca de 60,61 metres. Tots aquests atletes que entrenen en
el grup de llançaments de l’escola, entrenats per Juan Vicente Escolano acudeixen al Campionat d’Espanya en la seua millor forma possible. Mireia Escrivà participarà en el seu primer Campionat d’Espanya en la categoria cadet en la prova de llançament de martell a celebrar-se el dissabte a les 18.00 h en les pistes d’atletisme de Gijón.

Finalment, Edgar Morón acudirà al Campionat d’Espanya d’Atletisme Adaptat per a competir amb els millors paralímpics d’Espanya en la prova de 100 metres llisos de la categoria T20.

Et Pot Interessar