14.3 C
Gandia
Diumenge, 2 abril, 2023

El Centre Polivalent d’Oliva acull la representació de l’obra «Pastor Viudo»

– Aquest dissabte, 29 de maig, a les 19.30 h, al Centre Polivalent d’Oliva, es representarà l’obra «Pastor Viudo», obra de teatre de Farfullit teatre, dirigida per César Monzonis, conegut director i dramaturg a la ciutat d’Oliva, per ser l’anterior director de l’Escola Municipal de Teatre.

En la nòmina d’actors d’aquesta obra trobem moltes persones veïnes de la nostra localitat que formaven part d’aquesta escola, i que hui en dia ja tenen un caràcter professional, pels anys d’interpretació teatral i la qualitat assumida en les seues actuacions.

Aquesta representació ve a substituir el certamen de teatre AMAT, que tenia lloc en el mes de maig, i per les circumstàncies de la pandèmia no s’ha pogut desenvolupar, atesa l’escassa oportunitat d’assaig que han tingut els col·lectius de teatre amateur.

L’entrada serà totalment gratuïta, però els assistents s’hauran d’inscriure al següent formulari: https://cutt.ly/Lnev8h7

Per tractar-se d’un esdeveniment amb aforament limitat, les entrades es facilitaran a les persones assistents d’acord amb l’ordre de reserva.

Articles relacionats