11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

El Centre Polivalent d’Oliva acull el Festival solidari de l’ONGD “Manos Unidas”

– “Manos Unidas” és una associació que treballa per a l’ajuda, la promoció i el desenvolupament de països empobrits.

Des de les Regidories d’Esports, de Participació ciutadana i de Benestar social es tracta de donar suport a totes les accions solidàries per als col·lectius més necessitats. La realització d’aquest festival es fa en benefici d’un projecte específic per a una zona amb pocs recursos econòmics i educatius. Es tracta de la construcció d’un laboratori de Biologia física i química en l’escola de Secundària per a xiques òrfenes “Bethsaida” a Dar es Salaam en Tanzània.

Els Serveis Esportius Municipals, com tots els anys, participaran tant en les demostracions com en l’organització de l’esdeveniment. Les Escoles Esportives de Gimnàstica Rítmica “RitmOliva”, de Dansa Clàssica i Flamenc i l’Escola d’Esport i Salut de Tai Xi UMA, a més del Kungfu UMA, duran a terme unes animades actuacions, seguides d’altres col·laboracions com una interpretació a violí de Guillem Ponzoda i l’actuació del grup aficionat Coverock.

Per a finalitzar es rifaran diferents productes d’empreses col·laboradores del poble.

Els donatius i diners arreplegats, com s’ha assenyalat abans, aniran destinats concretament a l’Escola de secundària per a xiques òrfenes en Dar es Salaam a Tanzània, que permetrà l’accés a la universitat d’aquestes alumnes.

María Salort, delegada de “Manos Unidas” d’Oliva és l’encarregada de promocionar i animar les diferents organitzacions municipals que col·laboren en aquest tipus de projectes tan necessaris, i al mateix temps de traslladar l’import recaptat a aquest organisme. Col·laboren també L’Associació d’Ames de Casa Tyrius.

Articles relacionats