18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

El Centre de Dia per a persones sense llar de Càritas Gandia ha obert ja el seu menjador i sala de descans 

• L’empresa de Moble i Decoració Sklum, ha donat a Càritas Gandia el mobiliari del menjador i la sala de descans per a les persones sense llar i ha contribuït a la seua decoració

• Càritas Gandia instal·larà al gener l’equipament de treball de la cuina office amb la recaptació de la Gala Gastronòmica després de fer les obres de condicionament.

• Per la seua part Carrefour ha fet altres treballs de pintura i instal·lació d’uns panells decoratius.

El Centre de Dia per a persones sense llar de Càritas Gandia ha obert ja el seu menjador i sala de descans. L’obertura ha sigut possible gràcies a la recent donació de l’empresa Sklum que, amb la intermediació de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha dotat de mobiliari el menjador, amb taules i cadires; la sala de descans amb còmodes butaques; i la cuina amb diversos electrodomèstics; també han contribuït a humanitzar aquestes zones amb una decoració acolorida i avantguardista.

El CEO de Sklum, Jordi Lario, ha visitat aquest matí les instal·lacions en un acte en el qual ha volgut ser present l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, interessat en què el centre s’obrira com més prompte millor després de la crida realitzada per Càritas Gandia.

Lario ha assenyalat: “des de Sklum treballem i donem valor a la Responsabilitat Social Corporativa i l’impacte que podem generar en la societat. En aquest sentit, per a nosaltres és important que els treballadors puguen créixer i desenvolupar-se no sols en l’àmbit professional sinó també en el personal i per això algunes de les nostres iniciatives es dirigeixen, com en el cas de Càritas, a la recollida d’aliments i medicaments per a Ucraïna o ara amb aquesta col·laboració per al Centre de Dia de persones sense llar. D’altra banda, apostem per la comarca de la Safor, per les persones que viuen en ella i contribuïm en la societat en el que siga a la nostra mà. És rellevant per a nosaltres col·laborar amb entitats com Càritas, especialistes a identificar i abordar necessitats i nosaltres volem aportar el nostre granet d’arena i esperem continuar aportant en el futur”.

El president de Càritas Gandia, Juan José Monfort ha agraït a Sklum la donació i a l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, per la intermediació per a aconseguir la donació. “Aquesta és la millor demostració -assenyala Monfort- d’un nou estil de caritat, on a les persones necessitades no arriba l’últim, a vegades els recorda que són els últims de la societat, sinó que els ha arribat el primer, el que tots nosaltres volguérem per a la nostra casa. És un regal de Nadal estupend per a ells, perquè se senten a casa”.

Per part seua, l’empresa Carrefour de Gandia també ha col·laborat en el condicionament del centre amb la pintura i decoració del menjador, on ha instal·lat uns panells decoratius amb la imatge de la platja de Gandia.

Des de Càritas Gandia s’han executat les obres d’adequació amb l’obertura d’un barandat des de la cuina al menjador i està pendent de rebre l’equipament de la cuina: forn, rentavaixella, pila de llavamans, contenidor de safates i contenidor per a transportar el menjar. Les obres i l’equipament s’ha finançat amb la recaptació de la Gala Gastronòmica Solidària.

Articles relacionats