18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

El CEIPSO Francesc Carrós obri les seues portes

El CEIPSO Francesc Carrós obri les seues portes

– Després d’una llarga lluita de la comunitat educativa s’ha arribat a l’objectiu

– La Font d’en Carròs ha sigut el primer municipi pilot del Pla Edificant amb una inversió de 5,6 milions d’euros.

Ha arribat el dia més esperat per moltes generacions de pares, mares i alumnes de la Font d’en Carròs. L’alumnat deixarà els barracons després de tres anys per a anar al nou edifici que albergarà el CEIPSO Francesc Carròs.

Han sigut molts anys de lluita de la Comunitat Educativa, i ja és una realitat a tindre un centre digne. Que està a l’altura pel que fa a la seguretat, les dotacions necessàries per a l’ensenyament de qualitat i de tindre un espai per l’aprofitament de les veïnes i dels veïns del poble. La unió de totes i tots des de la Comunitat Educativa ha fet possible assolir aquest desig.

Aquest divendres 10 de setembre obri les seues portes el nou centre amb la novetat de la incorporació del primer cicle de l’ESO i l’aprofitament de noves instal·lacions, com és el nou Pavelló i el nou Trinquet –que està encara en construcció-. Es tracta del primer Institut-Escola a la nostra comarca, que ha estat sufragat amb el Pla Edificant i sent el primer municipi pilot d’aquest pla d’inversions.

Articles relacionats