16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

David González renúncia a l’alcaldia d’Oliva

– David González ha sigut nomenat Director General de l’Institut Valencià d’Estadística de la Generalitat Valenciana, motiu pel qual deixa l’alcaldia

David González després de fer-se públic el nomenament, en la roda de premsa posterior al Ple del Consell que ha realitzat la vicepresidenta Mónica Oltra, ha publicat el següent escrit a través de les xarxes socials:

“He presentat per escrit la meua renúncia a l’Alcaldia. Aquest és un pas que s’ha de donar prèviament perquè la corporació municipal quede assabentada formalment en un Ple. Una volta celebrat aquest Ple, legalment deixaré de ser alcalde. No és una decisió improvisada, la veritat és que estic meditant-la fa mesos. Després de 17 anys dedica’m en cos i ànima a la política local, he tingut el gran honor de servir a les veïnes i veïns del meu poble, que tant m’estime, sent l’alcalde al llarg de 7 anys i 10 mesos. Ara, pense que he de donar pas a nous lideratges i equips per fer front a una nova etapa en la ciutat. Inicialment mantindré l’acta de regidor per unes setmanes, amb la finalitat d’ajudar a fer el traspàs de les meues responsabilitats de la manera més ordenada i tranquil·la possible. També vull informar-vos que d’ara endavant, una vegada deixe de ser l’alcalde d’Oliva, m’incorporaré al govern de la Generalitat Valenciana com a Director General de l’Institut Valencià d’Estadística. Com a persona, polític i sociòleg, assumisc amb molta il·lusió i sentit de la responsabilitat l’alt càrrec per al qual he estat nomenat hui en la reunió del Consell, a proposta del Conseller Rafa Climent González. Continuaré deixant-me la pell pel meu poble i pel meu país. Tot i que encara em queden uns dies a l’Alcaldia, i per tant, tindré temps d’acomiadar-me i de fer els agraïments com cal, volia informar-vos de primera mà de la meua decisió i del meu futur. Gràcies pel vostre suport i comprensió. I sobretot, per fer-me arribar les vostres propostes, opinions o discrepàncies, que tant m’han ajudat”.

Des de 2004 és regidor de l’Ajuntament d’Oliva on s’ha ocupat de diferents àrees com a Comerç, Mercats i Consum; i Ocupació, Empresa, Cultura i Recursos Humans. González ha sigut alcalde d’Oliva durant 7 anys i 10 mesos.

Articles relacionats