16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

El CEIP Joan XXIII del Grau de Gandia va tornar a celebrar el dia de l’Esport de manera presencial

Després de celebrar en 2020 el dia de l’esport des de casa, enguany el pati i instal·lacions esportives annexes del CEIP Joan XXIII del Grau de Gandia va tornar a celebrar el dia de l’Esport promogut per la Fundació Trinidad i la Conselleria d’Esport de manera presencial.

9df30caf e9d5 47ac 8b76 9c67d3c62d1ePer a complir amb les normes enfront de la Covid19, el departament d’Educació Física del centre, va decidir dividir els actes de celebració en tres dies (29,30 i 31 de març). D’aquesta manera el dilluns 29, es va realitzar la cerimònia d’inauguració de les olimpíades amb l’entrada en el centre de les banderes olímpiques realitzades durant la setmana anterior pels estudiants i l’encesa de la flama olímpica (imitant a l’encesa de BARCELONA 92).

Destacar que la flama va ser portada al centre per la policia local, i això va servir perquè els més xicotets homenatjaren a aquests pel seu treball durant aquesta situació de pandèmia.

e8c5aac1 4392 4a8c a15e fc527fa87b3c

 

El dimarts i dimecres, van quedar reservades per la realització de les activitats olímpiques, on tot l’alumnat va anar passant per les zones esportives per a realitzar esports olímpics i paralímpics com: voleibol, cúrling, golf, tir amb arc, natació sobre carretons, goalball, etc.

A més els joves també van poder gaudir de la visita al centre de l’atleta professional i exalumna Ainhoa Mártinez, que a més de fotografiar-se i signar autògrafs, també fa la llavors d’ensenyament de trucs per a llançar pes, disc i javelina.

Finalment i com a guinda d’aquests tres dies d’activitats olímpiques, es va programar per al dimecres vesprada el primer torneig federat de voleibol infantil del CEIP Joan XXIII. Aquest torneig va enfrontar als equips del Veles e Vents – Joan 23 i el del Real Gandia. L’espectacle va ser molt bo i l’equip local es va emportar el trofeu d’un torneig que s’espera realitzar tots els anys coincidint amb la celebració del dia de l’Esport.

Articles relacionats