13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

El CEIP Ausiàs March de Rafelcofer rep la visita de Reis Gallego

 

Ha estat acompanyada per l’alcalde Josep Monserrat i per Rosana Garcia membre de l’equip directiu del centre per a conéixer de primera mà la reforma mitjançant el Pla Edificant i els programes d’innovació educativa que s’estan desenvolupant

La directora general d’Innovació Educativa de la Conselleria d’Educació, Reis Gallego junt amb l’alcalde Josep Monserrat, membres de l’equip directiu i de la corporació, han visitat la reforma realitzada al CEIP Ausiàs March de Rafelcofer mitjançant el pla Edificant que porta a terme el departament de la consellera Raquel tamarit.

La reforma ha consistit a dotar al centre d’un aïllament tèrmic, que no tenia, ja que era una escola dels anys 50, on l’eficiència energètica no es contemplava; canvis de portes, finestres, revestiments interiors; a més, d’adaptar els lavabos per a persones amb mobilitat reduïda.
L’alcalde ha expressat el seu agraïment per la inversió realitzada “en primer lloc, vull donar les gràcies a la Conselleria per la inversió que ha fet al poble de Rafelcofer, de 667.000 €, els quals hem destinat a l’escola CEIP Ausiàs March i ha suposat un abans i un després per a les dotacions educatives del nostre poble”.

La directora general Reis Gallego ha fet èmfasi en el fet que “a l’equip del departament de la consellera Raquel Tamarit ens preocupa i ens ocupa molt conéixer de primera mà els projectes educatius que es desenvolupen als nostres centres educatius per tal de conéixer quines són les seues realitats i per aportar el millor acompanyament possible des de diversos punts de vista: millora d’infraestructures, inversions en projectes d’innovació pedagògica i inclusió educativa i per a garantir unes plantilles de professorat adequades”.

“Al CEIP Ausiàs March, a més del projecte educatiu que desenvolupa, aquest any se li suma una reforma integral del centre, que propiciarà que en els pròxims anys el centre puga desenvolupar nous projectes i noves propostes educatives, que facen que es convertisca en una escola de referència en l’àmbit comarcal. Per tant, estem segures que quan tornem a visitar Rafelcofer i la seua escola, comprovarem que segueix endavant amb la feina tan fantàstica que fan conjuntament escola i ajuntament, per un projecte comú: l’educació pública de l’alumnat”.

Per part de Rosana Garcia, membre de l’equip directiu, s’ha comentat que “des de l’escola volem agrair la inversió de la Conselleria mitjançant el pla Edificant i la tramitació de les millores per part del govern municipal, de l’actual i dels anteriors. Sempre han mostrat un especial interés a les reivindicacions que durant molts anys hem fet mestres i famílies, per a aconseguir una escola digna i de qualitat, com és actualment la nostra. Una escola rural, amb pocs alumnes on podem, ara sí, fer una crida al veïnat dels pobles del voltant perquè formen part del nostre centre educatiu. Agrair una vegada més, el treball que s’ha fet des de diferents àmbits perquè el CEIP Ausiàs March tinga aquestes condicions ara mateix”.

Articles relacionats