El CC El Garbí disputarà el 16 de juny la final per la permanència en Primera

La 2ª  jornada de la Lliga de Clubs de Primera Divisió, disputada diumenge 20 de maig a Gandia,  i el Campionat Autonòmic Infantil, celebrat a Castelló la Plana, ha deixat resultats prometedors per al CC El Garbí. Amb el còmput general aconseguit en la primera i segona jornada de Primera, el CC  El Garbí disputarà la final per la permanència el dia 16 de juny  contra els següents equips: Hinaco Monzón, Bahia Algeciras, At San Sebastian, CEA Tenerife 1984, Club Atletisme Narón, Lleida UA i A.A.  Moratalaz.»

Campionat infantil a Castelló de la Plana.

Pel que fa al campionat infantil,  en velocitat Laura Piera, en 220m tanques, va acabar amb  un registre de 41,6″ en una meritòria 15ª plaça, mentre que Inés C.  Martínez assolia els 500 metres en 1’27»,8, arribant en el desé lloc.   Pablo Ruiz, participant dels 220 m tanques, amb una sisena posició
(35,7″), i quinzena als 150m amb un registre de 21,9″; Iker Canet, quart als 1000 metres obstacles, i Xavier Martínez amb medalla de platat als 3000 metres, completaven la participació en   aquest sector.
Al sector de salt, Mireia Pérez va arribar als 4,26 metres de   longitud, el que li va suposar l’onzena plaça, mentre que en perxa,  Irene Escrivà i Lara Porcar superaven els 2 metres per a situar-se a   la sisena posició, i Iker Canet aconseguia la medalla de bronze en  botar per damunt dels 2,10 metres.
El sector de llançaments va aconseguir dues medalles i un quart lloc,  concretament, Pau López va enviar el disc als 26,58 metres (4ª  posició), Lara Porcar arribava als 20,33 metres (bronze) i Mireia Escrivà aconseguia la seua millor marca personal i medalla d’or en  llançar el martell als 31,19 metres.
D’altra banda, també diumenge, es va disputar al Poliesportiu de Gandia la 2ª jornada de la Lliga de Clubs de 1a Divisió Nacional   Masculina, organitzada pel CC el Garbí.
Després de les recents reformes i corresponent homologació de la pista  d’atletisme de Gandia, es va poder sol·licitar ser seu d’aquesta  segona jornada.
Va prendre part com a equip amfitrió el CC El Garbí amb el seu equip  absolut masculí. Els altres equips participants van ser el CD Surco  Aventura de Còrdova que va guanyar la trobada amb un total de 194
punts. El Real Club Cèltic de Vigo va ser segon, aconseguint un total  de 174 punts. L’Atlètic Sant Sebastià va acabar en tercera posició  sumant 164,5 punts, i el quartº classificat va ser el CC El Garbí amb 154,5
punts.

El balanç esportiu de l’equip gandià va ser molt positiu. El conjunt local va ser capaç de sumar una quantitat de punts molt  important, sent conscients de les característiques de la plantilla de  l’equip, amb atletes trets i formats a l’Escola d’Atletisme del CC El Garbí des dels seus inicis i que amb el temps són capaços de rendir a  molt bon nivell en la primera divisió nacional de l’atletisme.
Els resultats més destacats van ser els següents:
En 110m tanques Enrique Llopis va ser capaç de batre el rècord d’Espanya de categoria sub20 amb les tanques absolutes, i a part d’això, va guanyar  la prova, imposant-se al seu company Luis Salort, qui va entrar en  segona posició.
En llançament de disc també es va aconseguir el doblet de primera i  segona posició amb Víctor Faus i Dian Iskrenov. Cal destacar que  Víctor Faus va ser l’atleta que més punts va aportar a l’equip en  guanyar les proves de disc i pes, sumant així un total de 16 punts.
Héctor Cabrera es va imposar en la prova de llançament de javelina amb  un millor llançament de 61,82m. En la mateixa prova, Aitor Escamilla  va ser quart amb uns bons 52,29m.
El relleu 4×100 compost per Luis Salort, Enrique Llopis, Enric Miguel  i Héctor Muñinos es va imposar als altres 3 equips participants amb un  temps de 42.89 segons.
També van participar aportant punts molt importants, en la prova de llançament de martell, Daniel Mayor 2ª i Genaro Rei 6ª. En salt amb   perxa, Ricardo Rico 5é i Adrián López 6é. En salt de longitud, Ferran  León 2n , que també va participar en la prova de triple salt quedant 3er i Alejandro Ferrer 7é , i també va participar en el salt d’altura  aconseguint una 6ª posició. En salt d’altura també participà Kimas  Gudaitis quedant quart. En 5km marxa, Mohamed Chahaouat va ser 6é i   Mohamed Hmane va ser 8é. En 3000ml, Diego Vidal va ser 6é i Felipe Fayos 8é. En 400m tanques, Enric Miguel va ser 4t i Juan Antonio Martos 8é.  
En 400ml, Roberto Fernández va ser 6é mentre que Alejandro Peiró va  ser 7é. En 800ml, Alejandro Miret va aconseguir una 7ª posició i Jaume  Hernández va ser 8é. En triple salt, Yago de la Fuente va ser 7é. En
200ml, Rael Braco va ser 3er i Aaron Ojeda 6é. En 100ml, Héctor Muñinos  va ser 6é i Antonio Garcés 8é. En 1500ml, Borja Catalá va ser 7é i  Zakariya El Mounin 8é. En 3000m Obst, Francisco Roselló va ser 6é i  Pablo Reina 7é. Finalment, el relleu 4×400 compost pels velocistes  Rael Braco, Aaron Ojeda, Juan Antonio Martos i Alejandro Peiró van  aconseguir una excel·lent 2ª plaça.

Et Pot Interessar