22.6 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

El Casal d’Estiu finalitza la seua activitat amb un gran somriure ple de satisfacció

– Finalitza el Casal d’Estiu al Centre Cívic de Roís de Corella

– Des del Consell de la Infància han assenyalat que “estem molt satisfets per la rebuda que ha tingut el Casal d’Estiu al Centre Cívic Roís de Corella”.

El Casal d’Estiu dona per conclosa la seua activitat. Activitat que ha comptat amb una programació ludoeducativa, d’oci i temps lliure i cultural per als més menuts de la casa.

Una de les preocupacions que els mateixos consellers i conselleres tenien era que l’Ajuntament realitzara una programació pensant amb diverses activitats, que reforçarà les relacions personals donat la falta de classes presencials. Entre altres activitats han realitzat repàs escolar, activitats d’esport saludable a l’aire lliure, jocs al carrer i rutes socioculturals del patrimoni de la ciutat com les visites al Palau Ducal, Casa de Cultura, Biblioteca, entre altres, com no també han pogut disfrutar de la piscina del centre.

La regidora delegada Liduvina Gil, ha expressat la seua satisfacció en l’acte lliurament d’un diploma acreditatiu i d’un detall recordatori per als 32 xiquets i xiquetes que han participat en el primer Casal d’Estiu al Centre Cívic Roís de Corella. “Ha estat un gran exemple de treball per part de l’organització, l’empresa, els monitors i participants que han demostrat en tot moment tindre cura respecte a les normes del COVID-19” va declarar la regidora.

Articles relacionats