15 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

El Caragol d’Oliva i l’Infantil de l’Alfàndech de Tavernes endarrereixen l’inici del curs per la detecció de positius de Covid-19

– La Safor enceta el curs amb dos incidències, una a Oliva i l’altra a  Tavernes de la Valldigna

Des d’Oliva lamentaven que la detecció de casos positius per COVID-19, entre algunes de les persones professionals de l’Escola Infantil El Caragol, han provocat la impossibilitat de l’inici del curs, fins que no es donen les condicions sanitàries adequades. Que seran comunicades oficialment per l’Ajuntament d’Oliva.

D’altra banda en el col·legi Alfàndech de Tavernes de Valldigna, on una professora ha donat positiu per coronavirus, es tornaran de manera escalonada durant tres dies, mentre que la tornada a les aules dels xiquets d’Infantil es retarda per falta de personal, ja que són set docents d’Infantil, que estan en quarantena per haver estat en contacte amb la mestra que va donar positiu.

Al col·legi han arribat dos professores interines, però que no són prou per a fer-se càrrec de totes les criatures. L’Ajuntament ha dut a terme dues neteges i desinfeccions a fons en el centre en els últims dies.

Articles relacionats